LUNCH VECKA 2

Nyttigt och hållbart för dig som gäst och för miljön. 🌏
Stort fokus på sallader och röror efter säsong.
Svenskt kött och msc märkt fisk och skaldjur.

All inclusive buffé 110:-

Bygg & Hantverkarlunch kl.08.30-10.30 80:-👷‍♂️
Reducerat pris mellan kl.13.00-14.00 Endast 95:-
Take away 95:-
Barn under 10 år äter gratis

Måndag: 14/1

Pytt Bellman (gräddstuvad) med rödbetor och stekt ägg.
Moules Marineres (blåmusslor i vitt vin), pommes.
Lasagne på tomat och bönor.

Tisdag: 15/1

Fläskgryta på bog med curry och äpple.
Saffransdoftande fiskgryta med vitlökskrutonger.
Mördegspaj med rödbetor och grönmögelost.

Onsdag: 16/1

Kycklingschnitzel med grönpepparsås.
Rimmad hokifile med vit smörsås
Ugnsbakad sötpotatis med röda linser och karameliserad lök.

Torsdag: 17/1

Moussaka! exakt som grekerna gör.
Ugnsbakad lax med teriyakisås.
Krämig risotto på champinjoner och parmegiano.

Fredag: 18/1

Kamben BBQ med rostad potatissallad
Jambalaya med chilimarinerade räkor.
Spansk bondomelett med färskost.

Varje Fredag ”AW” från kl.16.00🕺💃👍✌

Smaklig spis önskar personalen🤗😋