Välkomna till oss och upplev mat gjord av de allra bästa råvarorna och tillagad med en massa kärlek

Nyttigt och hållbart för dig som gäst och för miljön. 🌏
Stort fokus på sallader och röror efter säsong.
Svenskt kött och msc märkt fisk och skaldjur.

All inclusive buffé 110:-

Bygg & Hantverkarlunch kl.10.0-11.00 80:-👷‍♂️
Reducerat pris mellan kl.13.00-14.00 Endast 95:-
Take away 95:-
Barn under 10 år äter gratis

Vecka 8

Måndag: 18/2

Lasagne al forno.
Regnbågslaxpanna med skirat smör.
Gulärtschili med smörbakad mangold.

Tisdag: 19/2

Fisk och skaldjursgryta med saffran och vitvin.
Asiatiskt kycklingwok med böngroddar.
Spansk bondomelett med shirachamajonäs.

Onsdag: 20/2

Spaghetti carbonara med äggula, parmegiano.
Ugnsbakad sejrygg toppad med gremolata.
Ris och quinoabiff med vitlöksdressing.

Torsdag: 21/2

Panerad rödspätta med remouladesås.
Klassisk ärtsoppa med pannkaka och drottningsylt.
Kikärtsbiff med citruszestad turkisk yoghurt.

Fredag: 22/2

Helstekt biff med rödvinssky.
Bakad torskrygg med bacon och kapris.
Blomkål ”overnighter” med koriander, fänkålsdill.

 

Varje Fredag ”AW” från kl.16.00🕺💃👍✌

Smaklig spis önskar personalen 🤗 😋