LUNCH

VECKANS LUNCHTIPS

11.00 - 14.00

Barn under 10 år äter gratis

Vecka 46

All inclusive buffé 110:-
Reducerat pris mellan kl.13.00-14.00 Endast 95:-

Take away 95:-

Måndag 12/11

Burgundisk köttgryta med portabello svamp, schalottenlök och chilistekt bacon.
Lättrimmad torskrygg i mustig tomatsås.
Gråärtsfalafel med grekisk aioli.

Tisdag 13/11

Köttbullar i sås på indiskt vis.
Citrusbakad koljafile med vit äppelcidersås.
Stekta gröna tomater med vita bönor.

Onsdag 14/11

Honung och ingefärs marinerade revbensspjäll med coleslaw.
Kryddig fiskgryta creole med vitlöksmajonäs.
Chili på sojafärs "EKO" och gula ärtor.

Torsdag 15/11

Köttfärslimpa med bacon, brunsås och vinbärsgele.
Stekt panerad sej med curryremoulade.
Tortellini i krämig ostsås.

Fredag 16/11

Afterwork från kl.16:00 🍽🍻🍷

Helstekt biffrad med chili bearnaise. Fiskgratäng indienne med paprika, brödkrutonger och ost.
Grekisk bondomelett med potatis, fetaost, tomat, oliver.